Astăzi, 21 decembrie, pe amplasamentul de la Ghimbav va avea loc un eveniment surpriză pregătit de Asocierea Electrogrup – Electroprecizia, care a lucrat la instalarea sistemului de balizaj al pistei şi a firului director pe cei 900 de metri de pe fiecare capăt al pistei Aeroportului Internaţional Braşov. 

Ne propunem să aprindem demonstrativ luminile firului director şi cele de la pistă şi calea de rulare, pentru a avea o imagine despre cum vor arăta acestea la momentul recepţiei finale. 

Desigur, sperăm ca vremea să nu ne pună probleme şi să putem avea parte de un spectacol în premieră, pe care să îl putem transmite live pe Facebook.

Vom vedea aprinse luminile care sunt amplasate în axul pistei, pe zona ce delimitează conturul pistei, la calea de rulare şi la una dintre poziţiile de parcare din cadrul platformei de parcare a aeronavelor. 

Este un pas important către finalul acestui proiect, atât de așteptat de toți cei care ne urmăresc şi ne susțin. Sperăm ca de Crăciunul următor să avem zboruri pe Aeroportul Braşov, iar cei dragi, plecați peste hotare, să ajungă mai ușor acasă! 

Continuăm!

Sursa: Facebook / Adrian Ioan Vestea

Articolul precedentAngajații din poliție, penitenciare și militarii rezerviști declanșează proteste în toată țara
Articolul următorVremea se răcește accelerat în toată țara