Chestorul Valentin Flucuș, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, a fost luat în vizor de sindicatul Europol. Acesta este arătat cu degetul pentru că, din ordinul lui, un echipaj de la Rutieră „monitorizează traficul” de sub fereastra biroului șefului IPJ Brașov.

Pe pagina de facebook Sindicatul Europol, Valentin Flucuș este acuzat că păstrează în permanență, sub geamul biroului său de pe strada Nicolae Titulescu, un echipaj de Poliție Rutieră care să nu permită niciunui șofer să parcheze în apropierea ferestrei domnului chestor. De parcă nu erau și așa probleme cu personalul de la IPJ Brașov, un echipaj de la Rutieră este permanent mobilizat în această „misiune specială” cu dedicație pentru șeful IPJ Brașov, așa cum susțin cei de la Sindicatul Europol. 

Postarea completă de pe pagina de facebook Sindicatul Europol, mai jos: 

„Dacă vă întrebați de ce nu vedeți polițiști rutieri prin Brașov, vă spunem noi că îi găsiți sub geamul inspectorului șef, care nu suporta sa vadă autoturisme parcate sub geamul biroului său din fața IPJ-ului. Iar pentru a-si satisface acest „fetiș”, indisponibilizează zilnic 1 echipaj polițiști care asigură „garda de onoare” pe trotuar, mai ceva la la Palatul Buckingham. Iar în tot orașul rămâne 1 singur echipaj care se ocupă și de fluidizare, și de prevenire, și de măsurarea vitezei, și de tamponări, și de problemele de sistematizare, și…lista poate continua”.

Sursă: Facebook / Sindicatul Europol

 

Articolul precedentSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust
Articolul următorBărbat de 76 de ani căutat de polițişti!