Weekend neplăcut pentru unii conducători auto din județ, care s-au urcat fără permis sau chiar băuți, la volan. Din nefericire pentru ei au fost depistați și sancționați de polițiști.

In data de 16.03.2019 in jurul orei 07,30 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 40 ani din Brașov care conducea un autoturism pe str. Zizinului din municipiu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice-0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

In data de 16.03.2019 in jurul orelor 19,45 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 50 ani care conducea un autoturism pe raza localității. Sanpetru în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice-0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

In data de 16.03.2019 in jurul orelor 21,15 polițiști din cadrul Poliției mun. Sacele au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 21 ani care conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pt nicio categorie. In cauza s-a întocmit dosar penal pt „conducerea unui vehicul fara permis de conducere”.

In data de 16.03.2019 in jurul orelor 13,00 polițiștii din cadrul Poliției orașului Victoria au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 50 ani care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice-0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

In data de 16.03.2019 in jurul orelor 21,30 polițiștii din cadrul Secției 4 Politie Brașov au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 ani din Brașov care conducea un autoturism pe str. Poienelor fara a poseda permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice-0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Articolul precedentBASCHET FEMININ: Olimpia CSU, învinsă de Sepsi
Articolul următorVIDEO Brașovul a fost inclus, în sfârșit, în clipul de promovare a României