Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 28 februarie, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, cetățean indian, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în municipiul Săcele, județul Brașov, în timpul programului de muncă, a fost accidentat de un utilaj, fiind rănit în zona unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la fața locului și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, precum și lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentSeară Mozart, la Opera Brașov
Articolul următorSorina Pintea, ARESTATĂ preventiv. Acuzații grave pe numele fostului ministru al Sănătății