Doi tineri de 20 şi 21 de ani şi-au agresat mamele

Polițiști din Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 21 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 2 februarie, în jurul orei 03.30, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama sa și ar fi încercat să o agreseze fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Tot pe 2 februarie, polițiști din cadrul Secției 3 Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 2 februarie, în jurul orei 21.00, tânărul ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul situat în municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentReţinut pentru tâlhărie calificată, la 18 ani
Articolul următorDoi copii şi doi adulţi, victime într-un accident rutier