VIDEO Angajați ai Regiei de Transport Brașov, loviți de un polițist

Doi angajați ai RATBV S.A. au fost victimele unui incident produs zilele trecute, respectiv pe 14 mai, într-una dintre autobazele societății, eveniment soldat cu rănirea celor doi salariați. Polițistul are 43 de ani și este din județul Brașov.

În jurul orelor 14.30, un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, în acest moment lovind un revizor al RATBV S.A., aflat tot în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății a solicitat îngrijiri medicale.

Pe raza municipiului Brașov a avut loc o altercație in trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze intre cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul sau liber. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aflat pe rol la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispusa soluție în cauza. De asemenea, la nivelul IPJ Bv s-au declansat verificari prin structura specializata de control intern”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

 

Articolul precedentCOD GALBEN de instabilitate atmosferică până marți dimineața!
Articolul următorCOD GALBEN de inundații, valabil pentru județul Brașov