Noul mers al trenurilor de călători intră în vigoare duminică, până în 14 decembrie 2019 urmând să fie puse în circulaţie, zilnic, peste 1.200 de trenuri. CFR anunţă un nou tren pe ruta Braşov – Ploieşti Vest – Bucureşti Nord, cu opriri în toate staţiunile montane.

Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. În plus, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%, de luni până joi. De asemenea, de luni până duminică, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Braşov şi retur) au reduceri între 31% şi 56%.

Reducerea de 25% se aplică la tariful de transport pentru adult şi copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral. De asemenea, va fi introdus în circulaţie un tren nou InterRegio pe ruta Braşov – Ploieşti Vest – Bucureşti Nord, cu opriri în toate staţiunile montane. Şase trenuri Regio care vor circula pe ruta Bucureşti – Braşov şi retur vor avea în compunere vagoane adaptate pentru transportul bicicletelor.

Mediafax

Articolul precedentVIDEO Incident pe platforma Metrom. O persoană a căzut de la înălțime!
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Pieton lovit de autoturism. Drum blocat!