Detalii ȘOCANTE din anchetă în cazul crimei de la Săcele! Victima, o femeie de 65 de ani, ucisă cu bestialitate!

O femeie a străzii de 65 de ani a fost ucisă, zilele trecute, cu sânge rece, în municipiul Săcele, de un bărbat de 24 de ani. Anchetatorii au explicat cum s-a petrecut oribila crimă: 

La data de 25.11.2020 Tribunalul Brașov a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a numitului ZGM pentru infracțiunea de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.pen. Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 21/22.11.2020, în jurul orei 24:00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la parterul blocului nr. 1 de pe str. (…)  din mun. Săcele, jud. Braşov, numitul ZGM a lovit-o fără motiv cu piciorul pe victima BO în vârstă de 65 ani, care dormea pe casa scării într-un aşternut improvizat, i-a acoperit gura cu palma pentru a o împiedica să ţipe, i-a dat pantalonii jos şi i-a introdus o coadă metalică de mătură/mop în orificiul anal, cu consecinţa producerii unor leziuni ale organelor abdominale-pelvine şi a unei hemoragii puternice, care i-au cauzat decesul.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus plasarea inculpatului in detenție provizorie pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 25.11.2020. Inculpatul nu a furnizat declarație in cursul urmăririi penale și nici in fata judecatorului de drepturi și libertăți. Inculpatul nu a formulat contestație.

Sursa: Tribunalul Brașov

A fost prins autorul crimei din Săcele!

Femeie UCISĂ cu sânge rece, la Săcele!

Articolul precedent100% TU DECIZI! Silviu Predoiu, șeful spionilor s-a deconspirat ca politician
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 116. Virusul petrecerilor lovește în plină pandemie