Declarația unei brașovence internată cu COVID-19 într-un spital din Brașov: „Încep să cad psihic, pentru că mă lupt cu un sistem nebun și cu ziduri”!

O pacientă complet asimptomatică, dar testată pozitiv pentru COVID-19, a oferit un interviu incredibil, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre situația din spitalele din Brașov, indiferența cadrelor medicale, dar și despre lupta cu protocolul și hârtiile.

Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, cazurile ușoare se pot externa rapid sau chiar îngriji la domiciliu, cu următoarele recomandări: 14 zile de izolare cu monitorizarea stării de sănătate și cu precauții luate: camera individuală, echipament de protecție, igienă, pentru protejarea familiei și a comunității. Mai mult de atât, criteriile de externare în spital se realizează atât clinic, dacă persoanele sunt afebrile sau după ameliorarea simptomelor, cât și virusologice, după două teste PCR negative, consecutive. De la aceste menționări clare prevăzute în protocol, o pacientă complet asimptomatică, dar testată pozitiv cu COVID-19, a oferit un interviu, în exclusivitate pentru DC NEWS, cu câteva detalii de-a dreptul uluitoare despre situația din spitalul în care este internată.

Continuarea, AICI

Articolul precedentDe când se vând mieii în piețele din Brașov?
Articolul următorMai multe autobuze între Brașov și Codlea