Decizie radicală a consilierului județean Andrei Kadas

După evenimentele din ultimele zile, când polițiștii au percheziționat casa familiei lui Andrei Kadas, iar consilierul județean a susținut că oamenii legii au greșit adresa, după care l-a jignit pe șeful Poliției Brașov, Valentin Flucuș, astăzi, consilierul județean PNL nu a mai așteptat ședința Biroului Permanent Județean de mâine și a decis să se autosuspende din partid.

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook:

SCRISOARE DESCHISĂ

Urmare a evenimentelor din ultimele zile, în calitate de membru al Filialei Județene Brașov a Partidului Național Liberal am luat decizia de AUTOSUSPENDARE. Rămân alături de PNL și de colegii mei liberali, dar nu pot rămâne nepăsător față de campania agresivă declanșată de adversari la adresa partidului nostru. Hotărârea mea nu este legată de satisfacerea intereselor personale sau ale apropiaților: copii, fosta soție, rude prin alianță etc.
Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formațiunii politice din care cu mândrie și respect am făcut parte, condusă la Brașov de un lider care merită toată considerația: Adrian-Ioan Veștea! Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formațiunii politice din care cu mândrie și respect am făcut parte, condusă la nivel național de un brașovean, un lider care merită toată considerația: Ludovic Orban! Colegii mei liberali nu au fost, nu sunt și nu vor fi implicați în niciunul dintre demersurile mele, pe care mi le asum personal și le susțin, pentru că nu am fost niciodată condamnat și nu am cauze penale pe rolul vreunei instanțe, în condițiile în care trăim într-o țară în care sunt respectate prevederile Constituției.
Totodată, dar nu în plan secund, dezaprob vehement ideea vehiculată în ultimele zile, aceea de victimizare prin intermediul celor doi copii minori ai mei de 10 și, respectiv, 12 ani! Cer tuturor părinților aflați la distanță de copiii lor, din motive obiective, să-și imagineze o descindere a polițiștilor… Vreau să cred că, de acum, factorii abilitați vor face documentare cu cea mai mare responsabilitate în vederea emiterii oricărui mandat de percheziție, pe care îl vor duce la îndeplinire conform procedurilor legale. Cum? În baza interesului primordial al copiilor, viitorul acestei țări. Am încredere în justiția română, cu protejarea interesului superior al minorilor în proporție de 100%!
Articolul precedentVIDEO Ministrul Tineretului și Sportului promite tribune și nocturnă pe Valea Cărbunării din Râșnov
Articolul următorFOTO Colet din Spania, cu 3 kilograme de cannabis