Într-o confruntare din etapa a 2-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Brașov va întâlni, duminică, de la ora 13.30, pe Stadionul Tineretului, pe CS Minaur Baia Mare.

Ambele formații au pierdut duelurile din prima rundă susținute în deplasare. Brașovenii au fost învinși, la Râmnicu-Vâlcea, de CSC Șelimbăr, scor 0-1. Iar nou-promovata din Baia Mare a pierdut la Slobozia, scor 0-3. Antrenorul galben-negrilor, Dan Alexa, este încrezător înainte meciului de duminică. Acesta este convins că propria echipă poate obține primele trei puncte din acest sezon.

Întâlnim Baia Mare, o echipă care chiar dacă a pierdut 3-0 la Slobozia, scorul nu reflectă realitatea din teren. O echipă formată pe structura jucătorilor care au promovat anul trecut. Jucători cu vitalitate foarte bună, jucători cu personalitate. Stilul zonei, tot timpul Baia Mare a dat fotbaliști buni pentru România. O echipă antrenată de Ciprian Danciu, fostul meu coleg, un antrenor de perspectivă. Ajutat și de Vasile Miriuță, un antrenor cu mare experiență care am înșeles că e director sportiv.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Dan Alexa a vorbit și despre situația mijocașului brașovean de 23 de ani, Vlad Mihalcea. Acesta a părăsit echipa zilele trecute.

Mihalcea este un jucător foarte talentat. Și un băiat de caracter. Mie imi e chiar drag Mihalcea. Din păcate pentru el, nu a reușit să-și pună în evidență talentul pe care-l are. Știu că s-a negociat cu el.FC Brașov este o echipă în reconstrucție. Au fost aduși jucători care cred eu că ne pot ajuta. Au durat negocierile, el nu a mai așteptat. Este un băiat care mie îmi este tare drag și îi doresc multă baftă. Sunt convins că orice echipă îl va lua va avea plusul acela de talent și-l va pune în valoare. La el au stagnat negocierile, au fost aduși jucători cu experiență și îmi doresc ca noii fotbaliști să demonstreze că merită să joace aici, iar Mihalcea să confirme unde va merge.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Intrarea generală la partida cu Baia Mare va fi 10 lei. Un bilet la tribuna oficială va costa 50 de lei. Singurul absent este portughezul Diogo Izata, căruia nu i-au sosit documentele pentru a putea evolua.

Articolul precedentFocar de pestă porcină la Cârțișoara. Zona de protecție include și localități din județul Brașov
Articolul următorRAT anunță modificări pe un traseu metropolitan