Culmea tupeului! Şoferul unui autotren, prins mort de beat, a fost reţinut pentru dare de mită!

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați, ieri, de un agent de poliție din cadrul Politiei orașului Râșnov – Compartimentul rutier, cu privire la faptul că, șoferul unui autotren depistat în trafic în timp ce conducea sub influența severă a băuturilor alcoolice (2,73 mg/litru alcool în sânge), a oferit o sumă de bani în scopul neluării măsurilor legale.

Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, fiind demarate cercetări sub coordonarea procurorului specializat, în urma cărora s-a stabilit că șoferul autotrenului a oferit agentului de politie suma de 400 lei în scopul menționat. Conducătorul auto a fost condus la sediul unității de parchet pentru audiere, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită. În cursul zilei de astăzi, persoana în cauză urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCOMUNICAT Realitatea PLUS
Articolul următorVIDEO Ipoteză șocantă în cazul accidentului de pe strada Aurel Vlaicu, în care un bărbat și-a pierdut viața!