Cu cine vor juca handbalistele de la Corona în Cupa EHF? Reacţia conducerii tehnice

Corona si-a aflat adversarul din Cupele Europene! Tragere la sorți în EHF Cup!

La sediul Federației Europene de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru tururile 1 și 2 ale Cupei EHF la handbal feminin. Echipa noastră, repartizată direct în turul al doilea, va înfrunta câștigătoarea dintre Super Amara Bera Bera (Spania) și LK Zug Handbal (Elveția). Manșa tur va avea loc la Brașov, în weekend-ul 12-13 octombrie, iar returul o săptămână mai târziu.

Ion Crăciun despre Cupa EHF: Probabil că vom întâlni Super Amara Bera Bera, care este o echipă imprevizibilă. Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat după tragerea la sorţi pentrru turul II al Cupei EHF că se aşteaptă ca echipa lui să joace în compania celor de la Super Amara Bera Bera din Spania, formaţie care va întâlni în primul tur al competiţiei pe LK Zug Handbal (Elveția).

Tehnicianul Coronei este de părere că în ciuda faptului că a suferit multe schimbătri în lot, Super Amara Bera Bera rămâne o echipă care poate pune probleme, motiv pentru care trebuie să pregătească foarte bine această dublă. „Le-am urmărit şi ştiu cam ce fel de echipă este Amara Bera Bera. Spun asta pentru că mi-e greu să cred că elveţiencele pot face o surpriză să se califice şi să ajungă ele în meciul cu noi. Aşadar, mă aştept să jucăm cu Amara Bera Bera, care este tare imprevizibilă ca joc. Deşi au făcut multe transferuri în ultima vreme, sunt sigur că au rămas puternice. Se apără foarte bine, sunt agresive şi pornesc foarte repede pe contraatac. Nu este tocmai comod să joci cu o astfel de echipă, însă ne vom lua toate măsurile pentru această dublă manşă”, a spus Ion Crăciun.

Şi preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că este nerăbdător să vadă din nou echipa într-o cupă europeană şi speră ca Braşovul să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa EHF. „Ne-am dorit foarte tare o calificare în cupele europene şi ne bucurăm că Braşovul va avea din nou parte de reprezentare prin Corona. Este important să reintrăm în circuitul european şi să jucăm la un nivel înalt. Chiar dacă avem o echipă cu multe jucătoare tinere, avem încredere în valoarea lor şi credem că pot face o figură frumoasă”.

Articolul precedentFOTO Bulevardul George Moroianu din Săcele va fi închis circulației până la toamnă
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Atenție, brașoveni! O avarie întrerupe furnizarea apei potabile!