Handbalistele Coronei au terminat la egalitate, 29-29 (16-13), meciul amical jucat azi, la Braşov, cu Minaur Baia Mare.

Echipa braşoveană a început bine partida, iar prima repriză l-a mulţumit de antrenorul Ion Crăciun, însă în partea a doua, tehnicianul a declarat că a văzut în jocul echipei sale, mai multe lucruri care trebuie rezolvate cât mai repede. Pentru Corona au marcat: Laslo 6, Chiricuţă 5, Ciuciulete 5, Bucur 3, Buceschi 3, Tîrcă 2, Bazaliu 2, Lopătaru 2, Nolevska 1.

Jocul a fost foarte bun, în primul rând pentru că mi-am văzut toate jucătoarele în meci. Sper să corectăm cât mai repede ce e de corectat, pentru că nu poţi să te prezinţi în teren şi să faci numai faza de atac. Am încercat să las toate jucătoarele pe ambele faze, pentru că nu este deloc uşor să faci multe schimbări, dacă îţi doreşti să faci un joc in viteză. Mai avem mult de muncă, în special pentru jucătoarele care vin de pe bancă. Nu pot da vina pe oboseală pentru ratări din situaţii clare, pentru că acestea sunt reminiscenţe de la faza de juniori, de unde şi-au creat automatisme greşite pe care sper să reuşim să le schimbăm în timp. Cu toate acestea, în prima repriză am văzut jucătoare care au demonstrat că pot juca şi o pot face chiar bine. Acum depinde numai de noi să eliminăm ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua”, a spus Ion Crăciun, antrenorul principal al Coronei.

Ion Crăciun a spus că indiferent de rezultatele pe care le va obţine în meciurile amicale care vor urma, va încerca în primul rând să întărească forţa grupului şi să rezolve cât mai repede probleme pe care le-a sesizat. „Principalul meu obiectiv este să întăresc grupul şi zonele în care suntem mai slabi. Avem probleme cu prim planul pivotului, cu ieşirea la omul care vine lansat la poartă şi cu apărătorii care nu prea s-au apărat până acum şi care au mai mult de recuperat în pregătire. Am încredere că în meciurile care vor urma, o să reuşim să rezolvăm şi aceste aspecte”.

Vineri şi sâmbătă, Corona va organiza pe teren propriu, „Cupa Corona”, competiţie care va reuni la start: Corona, CSM Gloria Buzău, Rapid Bucureşti şi AHCM Slobozia. Programul turneului de la Braşov este următorul: Vineri, ora 16.00, SCM Gloria Buzău – Rapid Bucureşti; ora 18.00, Corona – AHCM Slobozia. Sâmbătă, competiţia se va desfăşura astfel: ora 9.30, SCM Gloria Buzău – AHCM Slobozia; ora 11.30, Corona – Rapid; ora 16.00, Rapid – AHCM Slobozia; ora 18.00, Corona – SCM Gloria Buzău.

Articolul precedentVIDEO Măsuri pentru fluidizarea traficului pe DN73
Articolul următorFOTO Autobuzul turistic etajat, de mâine, spre Poiana Brașov