Au început lucrările de modernizare a rețelelor de apă pe tronsonul IV, cuprins între intersecţia străzii Nicolae Titulescu cu Roșiorilor și Petru Rareș. Este vorba despre operaţiuni de manevrare şi instalare a conductelor de fontă ductilă şi a celor de distibuţie, din polietilenă.

Compania Apa estimează că acest tronson va fi terminat în data de 2 decembrie, cu două săptămâni mai devreme decât s-a anunțat inițial.

Traficul auto va fi permis doar pe sensul de circulaţie Calea Bucureşti – Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona N. Titulescu, între Roșiorilor și Petru Rareș, o pot face pe traseul N. Titulescu – Roșiorilor – Păltiniș – Petru Rareș – N.Titulescu sau o pot face pe traseul 15 Noiembrie – Petru Rareș – N. Titulescu sau C. Bucureşti – N. Titulescu.

Compania Apa face, din nou, apel către toți conducătorii auto, să ocolească zona, pe cât posibil. Lucrarea presupune manevrarea unor conducte mari, utilaje și este nevoie de spațiu. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Articolul precedentHandbalistele Coronei Brașov, acuzate de dopaj!!!
Articolul următorȘoferii din județul Brașov au primit peste 800 de sancțiuni în valoare de aproape 200.000 de lei