Centrul Istoric al Brașovului intră în șantier!

A fost avizată solicitarea Electrica (SDEE Transilvania Sud) pentru o serie de lucrări de modernizare rețea în centrul istoric. Astfel, de luni, 8 iulie, vor începe lucrările de modernizare a rețelei pe strada Poarta Schei, de la strada George Coșbuc, până la Apollonia Hirscher.

În prima etapă, aceste lucrări se vor derula pe partea stângă, în sensul de coborâre spre Apollonia Hirscher. Săpătura se va efectua în trotuar, dar pentru a se putea executa în condiții optime și de siguranță, locurile de parcare de pe strada Poarta Șchei vor fi desființate temporar. Ulterior, lucrările se vor derula pe partea dreapta, cu devierea traficului în zona parcărilor. Durata estimată pentru realizarea acestei investiții este de 2 săptămâni.

După finalizarea lucrărilor pe acest tronson, vor începe lucrările pe str. Grigoraș Dinicu, pe același sistem, de anulare, temporară, a locurilor de parcare. Tot în această lună vor începe lucrările de modernizare a rețelei electrice în zona Piața Sfatului, pe trotuar, (de la Librăria Okian până în față la Librăria Cărturești). Pentru a se asigura traficul pietonilor, se va amenaja, temporar, pe prima bandă de urcare spre maternitate, o zonă de trafic pietonal, separată de circulația autovehiculelor prin sisteme de protecție.

Articolul precedentMai mult timp la dispoziție pentru cei care vor să-și oficializeze relația la Starea Civilă
Articolul următorFOTO Două case din Bod, în flăcări