Cel mai eficient serviciu de curierat rapid, acum și la Brașov

Într-o lume tot mai nebună, cu un oraș din ce în ce mai aglomerat și un trafic aproape paralizat în multe momente ale zilei, de câteva săptămâni, brașovenii au o alternativă la curieratul tradițional.

În orele de vârf, curierii care se deplasează cu autoturismele fac zeci de minute în trafic. Vă doriți să achitați rapid o factură, să cumpărați urgent un cadou pentru cineva sau pur și simplu să trimiteți un pachet și nu aveți timpul necesar să o faceți personal? Nimic mai simplu. BikeCurier este alternativa. Un serviciu prietenos cu mediul, întrucât deplasarea se face cu bicicleta.

În limita unui colet de 10 kilograme, care poate încăpea într-un rucsac, orice se poate transporta, legal, în municipiul Brașov. Primiți chiar și factură sau chitanță. Costul pentru un astfel de transport este de 15 lei. Singura rugăminte a „curierului pe bicicletă” este să-l sunați cu măcar două ore înainte. Sau de seara dacă doriți ca livrarea să se facă la o anumită oră, a doua zi. BikeCurier poate fi contactat și pe Facebook, AICI, sau telefonic, la numărul 0751.888.763.