Cea mai frumoasă tradiţie din Braşov, ANULATĂ!

Junii Brașovului: „Vom duce tradiția Brașovului mai departe, indiferent de vremurile pe care le parcurgem”.

Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi vă informează că activitățile Junilor Tineri din Săptămâna Luminată și Parada Junilor din Duminica Tomei au fost anulate, din cauza pandemiei cu COVID-19 și a măsurilor impuse de către autorități.

O filă de istorie se scrie anul acesta în obiceiul Junilor, vechi de sute de ani. Sufletul fiecăruia dintre noi este umbrit de tristețe, deoarece Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta.

Dar, ne gândim deja la organizarea de anul viitor, acolo unde vom fi cu toții prezenți, dacă vom respecta cu strictețe recomandările autorităților. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să conștientizăm că sănătatea noastră și a familiilor noastre este cea mai importantă și să dăm dovadă de responsabilitate, indiferent de vârstă sau de statut. De aceea, vă îndemn să rămâneți în case, tocmai pentru a putea să ne bucurăm de Parada de anul viitor.

Doresc să transmit, în numele Junilor Brașoveni, tuturor brașovenilor, un gând de sănătate, să aveți parte de sărbători liniștite și binecuvântate și să dăm cu toții dovadă de unitate, mai ales în aceste vremuri deloc ușoare„, a declarat Constantin Chicuș, președintele Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi.

Articolul precedentCOVID-19. România a ajuns la 400 de decese!
Articolul următor299 de brașoveni afectați de COVID-19! 360 de noi cazuri, la nivel național!