Ce s-a întâmplat cu băiatul de 11 ani dispărut după ce a plecat de la şcoală?

Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată la data de 24 septembrie 2021, în jurul orei 15.30, de către tatăl unui unui minor, în vârstă de 11 ani din municipiul Brașov cu privire la faptul că fiul său a plecat de la unitatea de învățământ situată pe raza municipiului Brașov, în jurul orei 13.30, fără a reveni la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare vizibile, prezintă o pată din naștere pe piciorul drept, în zona coapsei.

La momentul plecării acesta purta un fes de culoare neagră, adidași de culoare verde, cu talpă groasă și era îmbrăcat cu geacă de culoare verde închis, model sport, cu glugă, pantaloni de culoare galben muștar, bluză de culoare bej și un hanorac de culoare verde (foto jos).

Minorul nu are asupra sa bunuri și telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE – Echipe complexe formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov continuă activitățile de căutare a minorului. La căutări este folosit și un câine de urmă. Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE 2 – Minorul a fost depistat pe raza municipiului Brașov. Din primele informații, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.