Carantină TOTALĂ într-o altă localitate din România!

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, sâmbătă, că a emis a 7-a ordonanță militară în România, care a fost deja avizată de premierul Ludovic Orban.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, susțin o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul Marcel Vela:

– Distanțarea socială este unica soluție în acest moment. Știu că este extrem de greu. În aceasă lună are loc una dintre cele mai importante sărbători ale creștinității. Viața noastră depinde de ce facem în perioada următoare.

 Vă rugăm să respectați indicațiile și să înțelegeți că această perioadă va trece cu bine doar dacă facem ce trebuie. Haideți să luptăm cu acest cumpli virus. Pentru a face încă un pas spre a atinge obiectivul nostru, de a câștiga războiul împotriva acestui perfid inamic, am semnat azi o nouă ordonanță militară.

– Este strict interzisă intrarea și ieșirea în și din Țăndărei, alta decât cele prevăzute.

– Am decis să suspendăm toate zborurile operatorilor economici către Austria, Belgia, Turcia, Iran, Statele Unite, Elveția.

Articolul precedentORDONANȚA MILITARĂ 7. Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Articolul următor265 de sancţiuni, în valoare de 266.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, la Braşov!