Brașovenii care transportau ilegal material lemnos au fost depistați de polițiștii brașoveni vigilenți. Captura a fost, într-adevăr, impresionantă! Așteptăm, cu încredere în Poliția Română, rezultate și sancțiuni mai vizibile, în ceea ce privește regimul silvic!

Astfel, în baza unei acțiuni punctuale privind prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos, polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumbrăvița, au depistat, ieri, un bărbat în vârstă de 36 ani, în timp ce transporta, pe drumul forestier Hamaradia, cantitatea de 1,7 mc material lemnos, specia fag, fără a poseda documente legale de proveniență.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat, în extravilanul comuniei Viștea, un alt bărbat, în vârstă de 36 ani, care transporta cu un tractor și o remorcă, cantitatea de 2,5 mc material lemnos, esență salcie, fără a deține aviz de însoțire a mărfii. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic, iar persoanele au fost sancţionate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep.

Articolul precedentȘi-a făcut plinul la mașină și „a uitat” să plătească!
Articolul următorOrdin de protecție față de un agresor de 34 de ani