Călin Moldovan, antrenor FC Brașov: “Trebuie să fim bărbați la meciul cu Poli Timișoara”

În etapa a 14-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Brașov va întâlni, sâmbătă, pe Stadionul Tineretului, de la ora 12.30, pe Poli Timișoara.

Confruntarea de mâine va însemna debutul lui Călin Moldovan ca antrenor principal la FC Brașov. Cele două formații sunt vecine de clasament. FC Brașov este pe locul 16, cu 9 puncte, iar Poli Timișoara pe 15, cu 11 puncte. Noul antrenor al galben-negrilor, Călin Moldovan, a prefațat meciul de sâmbătă.

Timișoara este o echipă care e în suferință și ea, dar indiferent cu cine am fi jucat la fel se punea problema. Vom fi obligați să facem tot ce depinde de noi să câștigăm jocul. Moral, psihic, trebuie discuții cât mai multe până sâmbătă. Există calitate care să-ți permită să speri la mai mult față de ceea ce a fost până acum. Sunt convins că va fi o schimbare în bine. Vom încerca să creștem pe această linie de implicare, de atitudine, de bărbăție. Totul pleacă de la bărbăție, de la orgoliu.

Florin Dumbravă și Marius Burlacu sunt absenți pentru confruntarea cu Politehnica Timișoara. Radu Leonte a revenit, în schimb, la antrenamente.