Călătoria cu trenul, mai ieftină în weekend

CFR a anunțat că biletele pentru călătoriile pe ruta București-Brașov se vor ieftini.

Potrivit operatorului feroviar, prețurile vor fi reduse cu 15% până 35% în weekend. Astfel, o călătorie Bucureşti-Braşov va costa 16,66 lei cu un tren Regio Expres, potrivit unui comunicat al CFR. Pentru fiecare sfârşit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)”, spun reprezentanţi CFR Călători.

De exemplu, o călătorie între Bucureşti şi Braşov va costa 32,95 lei pe sens, în loc de 48,6 lei, cât ar fi tariful standard la trenul Interregio. Preţul pentru un tren Regio Expres pe această rută va fi 16,6 lei, în loc de 25 lei. Pe ruta Bucureşti-Predeal, un bilet va costa 27,04 lei pe Interregio şi 12,9 lei la Regio Expres. Călătorii care pleacă din Braşov spre Miercurea Ciuc vor plăti 20,8 lei la Interregio, iar biletul între Suceava şi Vatra Dornei Băi va costa 23,92 lei, tot cu tren Interregio.

Toate preţurile menţionate includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio şi 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a este opţională. Achiziţionarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi de la agenţiile de voiaj CFR”, potrivit unui comunicat al CFR.

Articolul precedentCând vor veni pensiile luna aceasta?
Articolul următorArde acoperișul unei case din comuna Recea