La finalul acestei săptămâni a fost programată etapa a 9-a a Grupei Est din Liga Națională de Baschet Feminin. Olimpia CSU Brașov a întâlnit, acasă, pe Rapid București. 

Fetele antrenate de Dan Calancea au pierdut surprinzător duelul, scor 87-92, pe reprize 26-18, 22-18, 19-35, 20-21.

Rezultatul final este dezamăgitor, însă desfășurarea partidei este de-a dreptul ireală. Asta deoarece brașovecele conduceau la pauza mare cu 48-36. Ei bine, repriza a treia a fost una incredibilă, cu o răsturnare de situație total neașteptată, astfel că înaintea ultimelor zece minute, Rapid recuperase handicapul și conducea cu 71-67!!! Ultima repriză a fost adjudecată tot de oaspete, care au plecat cu un succes nesperat de la Brașov. „Am atras atenția jucătoarelor mele că nu contează că în tur am câștigat la București, întrucât urma să ne aștepte cu totul alt joc. Mai ales ținând cont că în această săptămână nu am putut conta pe mai multe sportive. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în sfertul 3, este de neconceput pentru mine. Rapidul a câștigat meritat. A prins o zi de excepție, mai ales la aruncările de trei puncte. Este dureros, dar mergem mai departe și trebuie să găsim un conducător de joc”, a precizat antrenorul brașovencelor, Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU Brașov au marcat: D. Zubac – 27p, Pesovic – 24p, N. Zubac – 11p, Filip – 9p, Voica – 7p, Armanu – 5p, Pătrașcu și Al Ash Hab – câte 2p.

Articolul precedentPSD Brașov cere excluderea unui membru important din conducerea centrală a partidului!
Articolul următorTraseele și orarele mijloacelor de transport în comun vor fi modificate ASTĂZI!