BASCHET FEMININ: Olimpia CSU, învinsă de Sepsi

Olimpia CSU Brașov a cedat, în weekend, pe propriul teren, scor 54-91, în fața celor de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, într-o partidă ce a contat pentru etapa 13-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Grupa Roșie.

Confruntarea din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov a început cu echipa oaspete la conducerea partidei, scorul arătat de tabela de marcaj după primele zece minute de joc fiind 11-23. În sfertul secund, echipa din Sf. Gheorghe s-a distanțat, scorul la pauza mare fiind 20-39. Oaspetele au continuat jocul bun și după revenirea de la cabine, reușind să se impună cu scorul de 91-54. Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Carla Bartee, cu 14 puncte la care a mai adăugat 9 recuperări. Biljana Pesovic a terminat partida cu 10 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Olimpia a încheiat sezonul regulat și va evolua în primul tur al play-off-ului cu Phoenix Știința Constanța, având avantajul terenului propriu. Elevele antrenate de Dan Calancea vor sta în ultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, datorită numărului impar de echipe din Grupa Roșie. Până la play-off-ul LNBF, Olimpia CSU Brașov va participa la Final Four-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe, acolo unde va întâlni, în semifinale, gazda turneului. Turneul final al Cupei României este programat în perioada 30-31 martie.

olimpiabaschet.ro

Articolul precedentFOTO Brașovean amendat după ce a aruncat, pe domeniul public, 13 saci plini cu moloz
Articolul următorDosare penale pentru mai mulți șoferi indisciplinați din județ