Într-o confruntare din Liga Națională la baschet feminin, CSU Olimpia Brașov a fost învinsă, în deplasare, de CSM Târgoviște, scor 61-69. 

Primul sfert a fost unul echilibrat, gazdele fiind în avantaj la finalul acestuia, scor 21-16. Al doilea sfert a fost dominat în totalitate de echipa antrenată de Dan Calancea. Aceasta s-a impus cu 22-14, astfel că, la pauza mare, scorul era 38-35, pentru brașovence. Diferența decisivă s-a făcut în sfertul 3, adjudecat, fără emoții, de echipa din Târgoviște, scor 19-11. Olimpicele nu au mai putut reveni în ultimele zece minute, gazdele impunându-se și în sfertul 4, cu 15-12.

Cele mai bune marcatoare de la Olimpia CSU Brașov au fost: Ferenczi – 19p, Podar – 16p, Arsenic – 9p, Pesovic – 8p. 

„Din păcate, am avut doar şase jucătoare apte pentru partida de astăzi, dar ceea ce au făcut fetele pe teren este incredibil. Am jucat de la egal, la egal, cu o echipă foarte valoroasă şi probabil că o singură jucătoare dacă am mai fi avut, partida ar fi fost la discreţia noastră. Târgovişte a câştigat extraordinar de greu, dar meritat. Chiar şi în condiţiile în care ne-au lipsit multe jucătoare, fetele noastre s-au mobilizat exemplar şi au luptat până la final”, a declarat Dan Calancea, antrenorul echipei Olimpia CSU Braşov.

Foto: Olimpia CSU Braşov

Articolul precedentTrei persoane, salvate de jandarmii montani brașoveni (FOTO)
Articolul următorBalul Zoritorilor, la Râșnov (FOTOGALERIE)