Bătrân dispărut din municipiul Brașov

Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat  în vârstă de 87 de ani, a plecat de la domiciliul  său din municipiul  Brașov și nu a mai revenit până în prezent.

UPDATE:

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au depistat, în urmă cu puțin timp, bărbatul în vârstă de 87 ani declarat dispărut. Din primele cercetări, persoana în cauză nu a fost victima niciunei infractiuni. Un cetățean din municipiul Brașov a apelat politia oferind informatii cu privire la bărbatul declarat dispărut, toate acestea după ce a cazul a fost intens mediatizat în presa locală și online. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat de către apelant, unde au găsit persoana în cauză.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

La momentul părăsirii imobilului, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă tip fâș, culoare albastru, cu inscripție pe spate de culoare portocaliu cu cifrele ”555”, pantaloni de culoare negru, fes de culoare negru cu dungi de culoare roșu.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,75 m, 70 kg, ochi căprui, constituție astenica.

Bărbatul se deplasează greoi, specific vârstei, înclinat de spate. Acesta nu a mai părăsit în mod voluntar domiciliul.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentApă oprită pe o stradă din municipiul Braşov!
Articolul următorÎncepe „Săptămâna de Rugăciune”, la Brașov