Balul Pompierilor de la Prejmer, ANULAT

Unul dintre cele mai importante evenimente ale comunității din Prejmer, Balul Pompierilor, a fost anulat în ultimul moment. Ar fi trebuit să se desfășoare în această seară și era organizat de Primărie. 

După ce mai mulți consilieri locali au anunțat că boicotează balul întrucât, spuneau ei, evenimentul este o simplă campanie electorală din bani publici, primarul comunei, Șerban Todorică, a decis să anuleze petrecerea care se organiza de ani buni la Prejmer.

Primul care a tras un semnal de alarmă cu privire la organizarea acestui bal a fost consilierul local Cătălin Popa, cel care a și anunțat, astăzi, pe Facebook, că evenimentul a fost anulat:

Buna seara, stimați prejmereni, luncasi și stupari!

BALUL POMPIERILOR a fost ANULAT de către primarul comunei Prejmer – Șerban Todorica cel mai probabil pentru a evita eventualele consecințe juridice!

Imi pare nespus de rău ca un eveniment cu tradiție, independent de zona Politicului sau a Primăriei a fost pe punctul de a fi confiscat de Primarul comunei Prejmer & CO!
Este o victorie a democrației, corectitudinii dar mai ales a comunității!
Am spus-o și anul trecut, o spun și acum! O parte din pompierii comunei Prejmer sunt remunerați pentru activitatea lor! Iar cealaltă parte sunt voluntari! Da, cu toții merita aprecierea comunității pentru ceea ce fac. Nu e ușor sa sari zi/noapte din pat și sa te lupți cu flăcările! Dar totodata nu cred ca acest eveniment ar fi rezolvarea, credem ca un regulament prin care sa se stabilească sume de bani/intervenție, ar fi mult mai corect !
Iar tradiția ar trebui reluată fără implicarea Primăriei, exact ca pe vremuri unde toată lumea ar avea acces cu bilet de intrare!
Felicit pe aceasta cale colegii din Consiliul Local care au susținut cauza “fără campanie din bani publici!”

Cu respect, 
Consilierii Locali – Cătălin Popa și Pozmosan Florin

Articolul precedent23 februarie – prima mențiune documentară a Brașovului
Articolul următorHANDBAL FEMININ: Corona Brașov, victorie la Galați