RATBV S.A. suspendă sâmbătă și duminică, respectiv în zilele de 8 și 9 iunie, timp de câteva ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții auto, respectiv Campionatul Național de Viteză în Coastă – Marele Premiu al Brașovului.

Astfel, sâmbătă, 8 iunie a.c., între orele 8.30 și 14.30, respectiv 15.30 și 20.30, circulația autobuzelor de pe linia 20 va fi oprită. Ultimele plecări din cele două capete de linie vor fi la orele: 8.00 și 15.00, iar de la orele 21.00 circulația revine la programul obișnuit.

De asemenea, duminică, 9 iunie a.c., între orele 8.30 și 13.00, respectiv 14.00 și 20.00, autobuzele de pe linia 20 nu vor parcurge traseul Livada Poștei – Poiana Brașov. Ultimele plecări din cele două capete de linie înaintea suspendării circulației vor fi la orele 8.00 și 13.30, iar de la orele 20.30 circulația revine la programul obișnuit.

De menționat că autobuzele de pe linia 50, de vineri, 07 iunie a.c., de la orele 14.00 și până duminică, la orele 22.00, în capătul de linie Livada Poștei, vor opri la peronul imediat următor celui obișnuit, respectiv la peronul la care oprește autobuzul de pe linia 61. În cursul zilelor de sâmbătă și duminică toate autobuzele care intră în capătul de linie Livada Poştei vor face acest lucru prin giratoriul din faţa Casei Armatei.

Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, în ambele zile, imediat după ce se va finaliza competiţia auto, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe linia 20. De asemenea, RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate.

Articolul precedentA devenit oficial! O brașoveancă, ministrul fondurilor europene
Articolul următorDansuri de societate „romana”, la Muzeul Casa Mureșenilor