Au adus droguri la un concert de muzică electronică

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu
procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au organizat, zilele trecute, o acțiune
pe linie de antidrog.

În urma verificărilor, au fost depistate 8 persoane, cu vârste  cuprinse între 18 și 25 ani, care dețineau, în vederea comercializării și a consumului propriu, comprimate de ecstasy, pliculețe cu MDMA pulbere și cannabis. Activitățile au avut loc pe raza municipiului Brașov, cu ocazia desfășurării unui concert de muzică electronică.

Au fost, astfel, depistate două persoane care dețineau, în vederea consumului propriu, cannabis, alte două persoane aveau ecstasy, iar patru persoane dețineau în vederea consumului propriu și pentru trafic de droguri de mare risc ecstasy și pliculețe cu MDMA pulbere. Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar în baza probatoriului administrat, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a doi bărbați, cu vârsta de 21, respectiv 23 ani din București.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc și mare risc. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Articolul precedentVIDEO Accident inedit! Limitatorul de înălțime, bată-l vina…
Articolul următorFOTO Proiect special, astăzi și mâine, destinat tinerilor cu dizabilități