Având în vedere că în această perioadă, din cauza măsurilor de combatere a răspândirii Coronavirusului, nu se organizează proceduri pentru atribuirea locurilor de parcare de reședință din municipiul Brașov, în zonele în care există locuri de parcare libere și  numărul solicitărilor este mai mic decât cel al locurilor libere atribuirea se va face în mod direct, conform regulamentului, celui care depune primul cerere.

– În zonele în care există locuri de parcare libere, dar și o cerere foarte mare, acestea vor fi atribuite în cadrul unor proceduri de licitație.
– Cetățenii pot depune dosarul online, la [email protected], sau, în situația în care nu au posibilitatea de a le transmite pe e-mail, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, cu precizarea că accesul în clădire este condiționat de existența unui certificat verde sau a unui test COVID negativ.

Documentele necesare sunt (în funcție de caz): 

– Cerere tip atribuire loc de parcare, descărcabilă de aici: https://extranet.brasovcity.ro/troubleshooter/GetFile.aspx?t=documente&l=Tipizate&i=Domeniul%20public&f=Cerere%20pt.%20obtinere%20loc%20parcare.pdf
– Documente privind domiciliul / rezidenţa, respectiv: copie B.I./C.I. sau act de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând Asociaţiei de proprietari/locatari sau act de donaţie sau moştenire
– Copie certificat înmatriculare a autovehiculului deţinut în proprietate sau folosinţă
– Documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului: contract leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat în formă autentică cu excepţia rudelor de gradul I
– Certificat de încadrare într-o grupă de handicap (dacă e cazul)
– Dovada că este veteran de război, membru A.F.D.P.R. sau beneficiar al prevederilor Legii nr.189/2000 sau orice alte documente care dovedesc încadrarea în prevederile unor alte acte normative şi Hotărâri ale Consiliului Local Braşov (dacă este cazul)
– Cuponul de pensie (soţ+soţie) pentru acordarea reducerii în cazul pensionarilor
– Declaraţie pe propria răspundere că nu deţineți garaj amplasat pe domeniul public

-Regulamentul de atribuire și folosire a locurilor de parcare în parcările de reședință poate fi consultat aici:https://www.brasovcity.ro/…/Regulament%20de%20atribuire….

Articolul precedentBilanț coronavirus 3 decembrie: 1.673 cazuri noi și 206 decese dintre care 23  anterioare
Articolul următorIPS Teodosie respinge certificatul verde pentru accesul în Biserică: „E semnul limpede că începe statul totalitar”