Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că a început așternerea covorului asfaltic pe DN11, pe o lungime de 13 km, între ieșirea din municipiul Brașov și limita cu județul Covasna.

Lucrările urmează să se termine până la sfârșitul lunii iunie și includ și refacerea marcajelor și a acostamentelor. În paralel se vor reface și rosturile de dilatație și parapetele de pe podul care traversează Râul Negru, în zona localității Chichiș. În paralel se pregătește și așternerea covorului asfaltic de pe DN10 pe o lungime de 10 km, între intersecția cu DN11 și localitatea Teliu.

Așternere covor asfaltic pe DN11 – 13.04.2020

A început așternerea covorului asfaltic pe DN11 pe o lungime de 13 km, între ieșirea din municipiul Brașov și limita cu județul Covasna. Lucrările urmează să se termine până la sfârșitul lunii iunie și includ și refacerea marcajelor și a acostamentelor. În paralel se vor reface și rosturile de dilatație și parapetele de pe podul care traversează Râul Negru, în zona localității Chichiș. În paralel se pregătește și așternerea covorului asfaltic de pe DN10 pe o lungime de 10 km, între intersecția cu DN11 și localitatea Teliu.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Luni, 13 aprilie 2020

Foto și video: DRDP Brașov

 

Articolul precedentCOD GALBEN, mâine, la Brașov!
Articolul următorVIDEO În cel mai sumbru scenariu, Sala Sporturilor va fi transformată în „spital de campanie” pentru COVID-19!