Începe Street Food Festival, sub Tâmpa

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta. 11 orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de streed food și cu specialități culinare din diferite colțuri ale lumii. Muzica live, cinema-ul outdoor și zonele dedicate celor mici vor întregi atmosfera festivalului și ne vor face zilele călduroase de vară mai frumoase și mai picante.

Între 27 și 30 iunie, Street FOOD Festival se întoarce în Brașov. Dacă vrei să închei bine prima jumătate a anului și vrei să începi cu noroc cea de-a doua, atunci trebuie să ne vizitezi în Parcul sub Tâmpa cu multe preparate bune și rețete interesante, muzică live, activități pentru copii, cinema în aer liber și alte surprize pe care nu ți le spunem că atunci nu s-ar mai numi surprize. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă la Street FOOD Festival și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos.

Chef Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef. Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la:Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative.Partener oficial media Brasov -Grupul Iubim Brasovul. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Articolul precedentAccesul auto pe strada Bisericii Române este blocat
Articolul următorProiectul de transport al bicicletelor spre Poiana Brașov va fi extins