Incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie, în această după-amiază. O grindă din pasajul spre Prejmer, de pe DN10, s-a desprins și a căzut peste calea ferată. Circulația feroviară de sub pasaj a fost blocată mai multă vreme.

O grindă din podul spre Prejmer, de pe DN10, care face legătura între Brașov și Sfântu Gheorghe, a căzut în această după-amiază. Incidentul s-a produs pe magistrala feroviară 400. Din fericire, nu au existat victime, dar circulația feroviară a fost blocată. Totul se putea transforma într-o adevărată tragedie, întrucât în momentul incidentului sub pasaj se circula. Astfel, în timpul prăbușirii grinzii traficul feroviar nu era oprit preventiv, desi muncitorii lucrau la capetele grinzii șubrede.

Mecanicul trenului Gheorgheni – Brașov știa ca e cale libera și s-a trezit cu grinda pe calea ferată, evitând, din fericire, impactul. După incident, traficul feroviar a fost blocat mai multe ore. Acum, grinda a fost trasa de pe calea ferată, dar, pentru ca linia electrica e stricata, se circula pe magistrala 400 cu garniturile tractate Diesel. Reamintim că pasajul de pe DN10 se află în plin șantier, pentru punerea în siguranță. În zonă există și o restricție de tonaj de 3,5 tone. 

Articolul precedentVIDEO Intervenție de urgență e medicilor şi polițiştilor, în municipiul Braşov
Articolul următorZelenski, mesaj către rușii mobilizați la război: „Protestați, fugiți sau predați-vă, dacă vreți să supraviețuiți”