Aproape de tragedie, de Crăciun! Un polițist i-a salvat viața

Crăciunul este perioada dăruirii, a iubirii manifestate față de aproape sau față de necunoscuți, a ajutorului oferit fără așteptări.

O poveste frumoasă  de Crăciun, care întărește ideea că în această perioadă minunile prind contur, este și cea a agentului de poliție Florin Rusu (foto) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Biroul Rutier. Pe 25 decembrie, în jurul orei 00.45, acesta, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește.

Condus de emoție și spirit civic, acesta a identificat sursa fumului, respectiv, imobilul unei persoane în vârstă. Apropiindu-se de ușa locuinței, Florin a auzit strigătul de ajutor al persoanei, a apelat de îndată autoritățile competente și fără a sta pe gânduri, a procedat la pătrunderea în locuință. În interiorul locuinței cuprinsă de fum, polițistul a găsit o femeie, conștientă, ce avea nevoie de îngrijiri medicale, ca urmare a unei căzături, iar pe aragazul acesteia a fost găsit realul motiv al fumului dens.

Femeia a fost preluată de către un echipaj medical sosit la fața locului și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agentul de poliție Florin Rusu, în vârstă de 29 ani, este încadrat la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Biroul Rutier din data de 16 ianuarie 2017.

Articolul precedentVreme rece şi ninsori în toată ţara!
Articolul următorCum se lucrează, zilele acestea, la Evidența Persoanelor?