Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Brașov și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Brașov, au organizat și desfășurat, la începutul săptămânii, o acțiune pentru combaterea activităților ilegale comise la unitățile de alimentație publică, pe linie rutieră și pe linie de ordine publică pe raza comunei Hălchiu.

Cu ocazia activităților desfășurate, cadrele de poliție au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 lei, dintre care 32 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale pe linie de circulație rutieră.  Au fost reținute 2 permise de conducere, 3 certificate de înmatriculare și  constatate în flagrant 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În cadrul acțiunii au fost verificate 136 autovehicule și legitimate 158 de persoane. De asemenea, polițiștii au depistat o femeie, în vârstă de 29 ani, care se sustrăgea cercetărilor, fiind suspectă de săvârșirea infracțiunii de ”însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Articolul precedent„Portița” din Legea Educației care-i permite lui Ioan Vasile Abrudan să candideze pentru cel de-al treilea mandat de rector la Universitatea Transilvania
Articolul următorBătrână bătută de fiul ei pentru că asculta muzică