Ample acțiuni ale polițiștilor! În 4 zile au fost verificate peste 500 de persoane și aproape 200 de autovehicule

Poliția municipiului Brașov a organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea săvârșirii infracțiunilor contra patrimoniului, în special a celor stradale, dar și a faptelor comise cu violență în zona unor societăți cu program de noapte.

Activitățile au avut loc pe raza municipiului Brașov și s-au desfășurat în perioada 24 ianuarie – 27 ianuarie 2020, în intervalul orar 22.00- 06.00. Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 564 persoane, au verificat 181 autovehicule și au constatat 4 infracțiuni. Pe linie de circulație rutieră, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a  conduce autovehicule pe drumurile publice, un număr de 5 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 17.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, privind circulația pe drumurile publice și Legii 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Articolul precedentCe spune primarul George Scripcaru despre bugetul Brașovului?
Articolul următorFOTO Primăria repară stațiile de autobuz vandalizate din Râșnov