Internaționalul român și fostul jucător „stegar” Alex Chipciu va fi prezent marți seară pe stadionul „Silviu Ploeșteanu” din Brașov pentru a da la ora 20:30 lovitura onorifică de start a meciului test SR Brașov – FCSB.

Biletele, care costă 15 lei la T2 şi T1, sunt disponibile pe iabilet.ro (click pe link pentru a-ţi lua biletul). 

Reîntâlnirea lui Alex Chipciu cu suporterii în fața cărora a evoluat în galben-negru în perioada 2006-2008 și 2009-2011 va fi cu siguranță una emoționantă.

Alex Chipciu a adunat 84 de prezențe în toate competițiile pentru „stegari” și a marcat 15 goluri, iar pe 15 noiembrie 2011 a devenit primul „stegar” marcator la Națională după o pauză de 39 de ani, închizând tabela amicalului cu Grecia la 3-1.

După plecarea de la Brașov, Alex a petrecut câteva sezoane la Steaua București, club cu care a câștigat, printre altele, trei titluri naționale. A urmat apoi plecarea în Belgia, unde a mai cucerit un titlu cu Anderlecht, în prezent el evoluând pentru Sparta Praga.

De la primele meciuri sub Tricolor din 2011, Alex Chipciu a adunat până acum 45 de selecții, iar în meciul de calificare la Euro 2020 cu Malta, din 10 iunie, a marcat al 6-lea său gol pentru România.

Alex Chipciu va fi însoțit să dea lovitura de start a meciului SR Brașov – FCSB din 25 iunie și de Alex Frumosu, nepoțelul celui care a fost Nicolae Pescaru, cel mai mare fotbalist brașovean din istorie.

Sursa: srbrasov.ro

Articolul precedentVIDEO Lucrările de pe strada 13 Decembrie se extind până la Făget
Articolul următorAu început Campionatele Naționale de natație, la Brașov