ALERTĂ la Codlea! Fetiță DISPĂRUTĂ!

La data de 8 noiembrie, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 12 ani, din munincipiul Codlea, județul Brașov, a plecat în dimineața zilei spre școală și nu a mai revenit la domiciliu.

UPDATE:

În urma activităților desfășurate de lucrătorii Poliției Municipiului Codlea, Serviciului de Investigații Criminale Brașov și lucrătorii Secției 12 Politie Sector 3 București, minora a fost depistată pe raza municipiului București. Nu a fost victima niciunei infracțiuni. În acest moment se află în custodia polițiștilor din cadrul Secției 12 Poliție Bucureşti.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,55 m, 50 kg, față ovală, constituție robustă, păr lung șaten spre blond, ochi căprui ten deschis, fără semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la îmbrăcăminte. Tânăra are asupra sa telefonul mobil si o sumă de bani. Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânără în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112

Articolul precedentFost primar din Brașov, ARESTAT!
Articolul următorVIDEO Tradiția merge mai departe! Junii Dorobanți și-au „îngropat” vătaful