Acțiuni ale polițiștilor locali, de astăzi (FOTO)

Polițiștii locali de la Biroul Activități Comerciale și Protecția Mediului derulează, începând de astăzi, o campanie de prevenire și informare, intitulată “EVITĂ SUSPENDAREA, ALEGE AUTORIZAREA!”.

Astfel, timp de două săptămâni, polițiștii locali vor sta de vorbă cu reprezentanții firmelor, în special cu cei ce își desfășoară activitatea în complexele comerciale din municipiu. Aceștia trebuie să știe că exercitarea de activități de comercializare fără acordul/autorizația de funcționare emisă de autoritatea publică, reprezintă contravenție și se sancționează cu suspendarea activității comerciale, până la data autorizării, și cu amendă conform legislației în vigoare (OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață).

Toate aceste informații sunt oferite vânzătorilor de către agenții Poliției Locale, odată cu flyerul de campanie. Această activitate de prevenire și informare se desfășoară pe o perioadă de două săptămâni, însă agenții economici trebuie să știe că este necesar să intre în legalitate până în luna martie, când vor fi demarate controale pe aceasta linie de muncă și vor fi luate măsurile legale, dacă acestea se impun.

Articolul precedentAccident la Liceul de Informatică (FOTO)
Articolul următorSoluții pentru fluidizarea traficului între Brașov și Sânpetru