Acces blocat pe o stradă din Brașov

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov informează că în data 13.09.2019 se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice pe strada Egretei.

Acestea implica oprirea totala a accesului autovehiculelor pe strada Egretei din strada Institutului, in intervalul orar 08.00-17.00. Accesul in cartier Avantgarden se poate face pe strazile Molnar Janos, respectiv strada Spicului.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei prin introducerea acesteia în subteran, reducerea pierderilor și va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Lucrările au în vedere mărire capacității de distributie si siguranța in alimentare in zona adiacentă viitorului spitalului clinic din Brașov și realizarea unei stații de transformare in axul LEA (Linie Electrică Aeriană) 110KV Ghimbav – ICA.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic cât și locuitorilor din zonele menționate și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri” – precizează, într-un comunicat de presă, SDEE Electrica Transilvania Sud.
Articolul precedentTraseu modificat, astăzi, pe linia 28
Articolul următorZiua porților deschise la ISU Brașov