A murit Cristina Ţopescu!

Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Ea a fost găsită moartă în casă, conform primelor informații.

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus.

Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Cristina Țopescu (n. 4 iulie 1960, Oradea / d. 12 ianuarie 2020) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr.

Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni.

Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

DUMNEZEU SĂ O IERTE!

 

 

Articolul precedentHochei: O nouă înfrângere pentru „lupi”
Articolul următorCod galben de ceață, în județul Brașov