A fost reluată circulația autobuzului turistic

RATBV S.A. a reluat circulația autobuzului pe traseul de interes cultural-turistic ce asigură legătura între zona Livada Poștei și principalele obiective vizate de cei ce vizitează zona Centrului vechi al municipiului Brașov, traseu care poartădin acest an indicativul 61.

Pentru a fi cât mai atractiv din punct de vedere al tarifului practicat, RATBV S.A. introduce o facilitate pentru călătoria pe linia 61: orice deținător de abonament pe toate liniile valabil pentru o zi (12 lei) va putea circula gratuit pe acest traseu, fără o limită a numărului de călătorii realizate în respectiva zi. Pentru efectuarea unei singure deplasări cu linia 61 tariful va fi de șase lei/călătorie, între oricare două stații/capete de linie de pe traseu. Biletele de călătorie se pot achiziţiona de la şofer sau de la casieriile din staţiile Livada Poştei şi Primărie, iar abonamentele de la orice punct de vânzare.

Caun alt element de noutate față de anul trecut, pe traseu se vor mai face încă două opriri, respectiv în stațiile ”Biserica Neagră” și ”Nicolae Bălcescu”.Traseul liniei 61 este unul circular și vor fi efectuate un număr de 10 curse zilnic, inclusiv sâmbăta și duminicași în zilele de sărbători legale, cu plecare din Livada Poștei (peronul din fața Casei Baiulescu) la orele: 09.00, 10.00, 11.00, 12.00….18.00. Orarul de circulație poate fi consultat în toate stațiile de pe traseu, precum și pe site-ul RATBV S.A.: https://www.ratbv.ro/afisaje/61-intors.htmlși a fostastfelrealizatîncâtpermitecontinuareacălătoriei din oricare din stațiile de pe traseudupă exact o oră de la momentulcoborârii din mijlocul detransport încomun.

Autobuzul de pe linia 61 vaparcurgetraseul: Livada Poştei – Strada Mureşenilor (Piaţa Sfatului) – Strada G. Bariţiu – Strada C. Brâncoveanu – Strada Prundului – Strada Poarta Schei – Strada N. Bălcescu – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Aleea T. Brediceanu (Aleea de sub Tâmpa) – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Strada N. Bălcescu – Bulevardul 15 Noiembrie 1987 – Strada Agrişelor – Bulevardul Iuliu Maniu – Strada N. Iorga – Livada Poştei. Pe traseu sunt amenajate nouă staţii de îmbarcare/debarcare, respectiv Livada Poştei – Piaţa Sfatului – Biserica Neagră – Piaţa Unirii (Prundului) – Liceul „Andrei Şaguna” – Nicolae Bălcescu – Aleea „Tiberiu Brediceanu” – Star – Primărie.

Autobuzul care va circula pe linia 61 este dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi sistem wi-fi, iar în salon este montat un ecran LCD pe care rulează imagini şi informaţii scrise despre obiectivele turistice pe lângă care se trece, în limbile română, engleză şi franceză.

Articolul precedentProgramul săptămânii, la Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Căprioară lovită de motociclist