A fost mutată stația RAT de la Meșotă

De astăzi, stația RAT „Meșotă” s-a mutat pe noul amplasament. Mijloacele de transport în comun ale RAT care opreau în stația amplasată în fața Colegiului Național Ioan Meșotă opresc în noua stație amenajată pe B-dul M. Kogălniceanu, imediat după intersecția cu B-dul Victoriei.

Decizia de mutare a stației a fost luată în urma solicitării Poliției Municipiului Brașov, având în vedere faptul că în acest an au fost mai multe situații când autoturisme scăpate de sub control au pătruns inclusiv în stația RAT. În noua stație vor opri mijloacele de transport de pe următoarele trasee: autobuze de pe liniile 1, 5, 6, 10, 17, 22, 31, 34, 52; troleibuzele de pe liniile 3 și 7. Având în vedere distanța mică dintre stația Infostar de pe b-dul Victoriei și noua stație de pe b-dul Mihail Kogălniceanu (mai puțin de 100 de metri), mijloacele de transport în comun de pe traseele 4, 32, 34B, 35, 37, 51 și 53 vor opri doar la stația Infostar de pe b-dul Victoriei.

Articolul precedentPacientă cu coronavirus, la Spitalul de Pneumo din Braşov! Şapte cadre medicale au intrat în contact cu ea!
Articolul următor30 de șoferi RAT, în concediu de odihnă!