A căzut din utilaj în timp ce curăța drumul

Polițiștii din Săcele au fost sesizați, aseară, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ103B, la km 3+500 m.

În fapt, un bărbat, în vârstă de 58 ani, în timp ce împrăștia material antiderapant dintr-o autoutilitară, care staționa, s-a dezechilibrat și a căzut din aceasta pe acostament. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana în cauză, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost testată din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul fiind 0.61 mg/l alcool pur. Cu privire la producerea evenimentului au fost informați reprezentanți ai ISCTR Brașov și Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentDeszăpezire pe drumurile din municipiul Brașov
Articolul următorBărbat căzut de la înălțime, la Brașov