Traficul rutier a fost blocat pe DN 13, câteva ore, în zona localității Feldioara, dinspre Brașov în urma producerii unui accident de circulație.

Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul.

La locul incidentului sunt direcționate echipaje de poliție urmând a se efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și stabilirea cauzei în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor.

Circulația va fi reluată, în scurt timp, după finalizarea activităților specifice de cercetare la fața locului.

UPDATE ISU Brașov:

Din păcate, în această dimineață unul dintre colegii noștri a plecat mult prea devreme dintre noi

În jurul orei 07.30 am fost anuntați de producerea unui accident rutier pe DN 13, în care au fost implicate un autoturism si un autocamion.

În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, inconstientă.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj de stingere cu apă si spumă.

Din păcate, în urma accidentului, bărbatul în vârstă de 33 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața si a fost declarat decedat de către personalul medical.

Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată si de toti cei care l-au cunoscut si apreciat.

Dumnezeu să- l odihnească în pace!

Articolul precedentMARCEL CIOLACU: „DACĂ AJUNG PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, PREMIERUL NU VA FI CU SIGURANȚĂ UN MEMBRU PSD!”
Articolul următorSIMULARE DE CERCETARE CRIMINALISTICĂ LA FAŢA LOCULUI, CU POLIŢIA BRAŞOV, LA NOCTURNA BIBLIOTECILOR