Serviciul Public Județean Salvamont Brașov a fost alertat prin apel la 112 despre dispariția unui bărbat pe creasta principala a Făgărașului.

Între Vf. Gălășescu Mare și Hârtopul Ursului. Bărbatul făcea parte dintr-un grup de 8 persoane care se îndrepta ieri spre Vf. Moldoveanu. Dar acesta a rămas în urmă și s-a pierdut de grup. Persoanele din grup au dormit în zona Vf. Moldoveanu. Și astăzi când au coborât în zona de cazare au sesizat că acesta nu s-a mai întors. Și au apelat SNUAU 112.

Persoana a fost văzută ultima dată ieri, în jurul orei 16.00. Și este îmbrăcată cu o geacă albastră, rucsac verde și șeapcă albastră.

A fost solicitat un elicopter SMURD pentru survolarea zonei, iar echipele de salvatori montani sunt mobilizate pentru recuperarea persoanei!

Au fost alertați si angajații Salvamont Argeș.

Sursă: Salvamont Brașov

Elicopterul SMURD Mureș se deplasează în zona refugiul Fereastra Mică-Refugiul Viștei pentru a căuta o persoană de sex masculin, 38 ani, dispărută acum 24 de ore. Persoana facea parte dintr-un grup de 8 persoane ce se deplasa spre vf. Moldoveanu. Se pare că barbatul a ramas in urma grupului, iar cand ceilalti s-au intors, nu a mai fost găsit.La intervenția de căutare participă Salvamont și Jandarmeria Montană. – ISU Brașov

Articolul precedentCSC 1599 Șelimbăr – FC Brașov 1-0
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Ce rugăciune importantă e bine să spunem azi