Inconștiența unor șoferi nu pare să aibă absolut nicio limită. Nereguli grave au fost constatate de Poliția Rutieră Brașov, în acest weekend, în doar câteva ore.

La data de 03 august a.c., în jurul orelor 05.30, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Brasov au oprit in trafic, pentru control, un barbat, din Republica Moldova, care a condus o autoutilitara pe str. Pictor Ion Andreescu din mun.Brasov, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 0.45 mg/l alcool pur. In consecinta, acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificarii documentelor personale si ale autovehiculului condus, cadrele de politie au constat faptul ca barbatul are permisul de conducere suspendat, prezentand o dovada inlocuitoare a acestuia, fara drept de circulatie. In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului” si „conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

Politisti din cadrul Politiei Statiunii Poiana Brasov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”. In fapt, la data de 03 august a.c., in jurul orei 00.00, cadrele de politie au oprit in trafic, pentru control, un barbat, in varsta de 46 ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism pe str. Poiana Ursului din Statiunea Poiana Brasov. La testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat rezultatul a fost 0.56 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicale pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

La data de 03 august a.c., in jurul orelor 13.00, politisti din cadrul Biroului Rutier Brasov au oprit in trafic, pentru control, un tanar, in varsta de 23 ani, din jud. Covasna, care a condus un autoturism pe str. Stadionului din mun.Brasov. Cu ocazia verificarilor efectuate, cadrele de politie au constatat faptul ca tanarul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. In cauza, s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ” conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

Politisti din cadrul Biroului Rutier Brasov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”. In fapt, la data de 03 august a.c., in jurul orelor 08.00, politistii au oprit in trafic, pentru control, un barbat, in varsta de 51 ani, care a condus un autoturism, in regim taxi, pe str. Zizinului din mun. Brasov, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Procedandu-se la testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 0.52 mg/l alcool pur. In consecinta, acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

La data de 03 august 2019, in jurul orelor 20.30, politisti din cadrul Biroului Rutier Brasov au oprit in trafic, pentru control, un barbat, in varsta de 36 ani, care a condus un autoturism pe str. Bazaltului din mun. Brasov in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 1,25 mg/l alcool pur. In consecinta, acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza, s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

Politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Zarnesti efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”. In fapt, la data de 03 august a.c., in jurul orelor 05.00, un barbat din jud. Arges, care a condus un autoturism pe str. Lunga din loc. Cristian a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a lovit un alt autovehicul,stationat regulamentar. Procedandu-se la testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 0.89 mg/l alcool pur. In consecinta, acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

La data de 03 august 2019, in jurul orelor 23.30, politisti din cadrul Politiei Municipiului Codlea au oprit in trafic, pentru control, un barbat, in varsta de 37 ani, din mun. Codlea,jud. Brasov, care a condus o autoutilitara pe str. Noua din mun. Codlea, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat rezultatul a fost 0.64 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor.

Politisti din cadrul Politiei Statiunii Predeal efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”. In fapt, la data de 03 august 2019, in jurul orelor 02.00, cadrele de politie au oprit in trafic, pentru control, un barbat, in varsta de 51 ani, din Statiunea Predeal, jud. Brasov, care a condus un autoturism in zona intersectiei DN1 cu str. Al. I. Cuza din orasul Predeal, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea conducatorului auto din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 0.68 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor

Articolul precedentHandbalistele de la Corona au învins campioana României
Articolul următorHOCHEI: Junior promovat la echipa mare