O nouă amânare în dosarul primarului Scripcaru

Un nou termen în dosarul „Termoficarea” a fost programat, astăzi, la Curtea de Apel Brașov. Magistrații au decis să amâne pronunțarea, până pe 26 februarie.

În acest dosar, George Scripcaru a fost trimis în judecată, în februarie 2016, pentru abuz în serviciu, instigare la tentativă de abuz în serviciu și luare de mită. Edilul a fost chiar și reținut 24 de ore în acest dosar. George Scripcaru mai este acuzat că ar fi primit mită de 400.000 de lei. Potrivit procurorilor, bugetul local ar fi fost prejudiciat cu 1,9 milioane de lei.

În perioada 2011-2012, inculpatul Scripcaru George, în calitate de primar al municipiului Brașov, în baza unei înțelegeri prealabile cu inculpații David Mihai Ciprian și Pop Călin Silviu, a acționat și a determinat funcționari din cadrul Primăriei Brașov/ Consiliului Local Brașov și angajați din cadrul SC Cet SA și SC Tetkron SRL să-și exercite defectuos atribuțiile de serviciu, cu ocazia încheierii unor contracte/ convenții cu firma acestuia din urmă, urmărind obținerea, atât pentru sine, cât și pentru această societate și persoanele care o administrau, a unor foloase necuvenite”, se arată în rechizitoriul DNA.
Articolul precedentVIDEO Atenție, șoferi! Pericol în trafic!
Articolul următorVIDEO Elevii de la Șaguna, din nou, cei mai buni