3 şoferi care transportau persoane, prinşi băuţi la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Brașov au organizat și desfășurat, în această dimineaţă, pe raza municipiului Brașov, o acțiune care a vizat reducerea victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de persoane, de asemenea, depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

„În cadrul acțiunii, polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, in valoare de aproximativ 4.600 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.
Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 7 permise de conducere pentru consumul de băuturi alcoolice, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier. Dintre cei 6 conducători auto sancționați, 3 efectuau transport public de persoane. Siguranța cetățenilor este o preocupare permanentă a polițiștilor brașoveni, astfel încât, acțiuni similare vor fi organizate frecvent”, a declarat agentul de poliţie al IPJ Braşov, Nadia Olaru.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Accident pe strada Zizinului
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Scurgeri de combustibil, pe DN 13